For å bli god på mote for menn, kan det være nyttig å lese en bok eller to – spesielt siden man gjerne vil gjøre ting riktig og unngå fadeser.fashion-reading

En gentleman – Håndbok i klassisk herremote

En gentleman er en bok skrevet av Bernhard Roetzel, med rikholdige illustrasjoner og gode råd. Leser man gjennom denne utgaven av en praktisk håndbok, vil man nok finne mange regler som man ikke har tenkt over når det gjelder stil, takt og tone. Her lærer man å kle seg riktig fra innerst til ytterst, og ikke minst hvilket tilbehør man bør satse på. I tillegg finner man en rekke morsomme historier om gentlemen fra både nåtid og fortid.

Lett på nett

Også på nett finner man gode guider til hvordan man bør velge for å kle seg riktig, og nettbutikker som Neckwear kan gi deg både stilguide og et bredt utvalg av de ulike komponentene du trenger for å skape deg en komplett stil. Og en komplett stil er noe du både vil trives med og se bra ut i, og når du vet hva du vil ha, er det bare å begynne å handle. I tillegg finner man tips til hvordan knyte de mest vanlige slipsknutene på Men’s Health, så er man klar til den store dagen når den kommer!

For den tunglærte finnes det alternativer

Skulle de ovennevnte guidene ikke hjelpe deg nok, finnes det et hav av muligheter, så ikke fortvil enda. Noen av oss trenger mer tid for å se årsak og sammenheng, mønstre og å ta imot råd enn andre, og derfor er det flott at nettsider som Cheat Sheet tilbyr oss en liste over nyttig lesestoff, slik at alle kan bli mer motebevisste og velkledde!Det finnes en stil, en løsning og en guide for oss alle – heldigvis!